Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Vereman Anne - 2018-06-23 03:38:47

Wat een prachtige schnauzersfamilie,het lijkt daar bij jullie een gezellig warm nest...allemaal tiptop in hun zondags kleedje. Gregor die kom ik stilletjes stelen???? Wat een charmeur. T was leuk om door jou site te bladeren!

Tinne - 2017-12-24 21:28:19

Beste

ik ben op zoek naar een dwergschnauzer pup, wit, Hebben jullie nog pups?

Vriendelijke groet
Tinne Wellens
tinnosaur @ hotmail.com

Sylvia de Vlaming - dinsdag 19 december 2017

Beste familie,

met plezier heb ik op jullie site rondgekeken. Ik heb momenteel een hondje op leeftijd en ben aan het rondkijken wat ik eigenlijk wou willen als Keetje er niet meer is. Als meisje hielp ik in een Riesenschnauzer Kennel in Rotterdam en kreeg later ook een pup van. Ik was totaal aan die hond verknocht. Voor mijn moeder was het niet leuk, deze wildebras in huis.Toen ik bleef zitten op school omdat ik altijd met de hond op pad was, moest de hond weg. Dat was voor mij een drama.
Nu ben ik 67 en wil geen grote hond meer. Mijn oog is gevallen op de kleine Schnauzer en dan het liefst een witte. Vandaar dat ik op jullie site heb gekeken. Ik ben nu nog niet echt op zoek, maar mochten jullie een nest krijgen of een keer bemiddelen voor een oudere hond (mits een wit dwerg teefje), hoor ik het graag.

Hartelijke groet,Sylvia de Vlaming
s.devlaming@xs4all.nl

Birte Verkuijlen Beijer - 2017-04-23 20:32:19

Sinds een aantal jaar zie ik foto's van Uw Schnauzers voorbij komen omdat wij een pup kochten van Petra Bierkens. Onze Chaika is een geweldige hond van bijna 3 jaar en we hebben het goed samen. Het enige "probleem" is dat ik er niet in slaag om haar gied wit te houden,ondanks speciale shampo's. Uw honden lijken dat probleem niet te hebben. Heeft U een tip?
Met vriendelijke groet, Birte.

Nancy - 2016-10-27 17:05:08

Wat een leuke site. Zo lief al die beschrijvingen van de hondjes die ik ook ken. Super.
Knuffel voor alle honden. ??????

Alianne Oomen - 2014-07-13 11:17:40

Een heel mooie website met mooie foto's en verhalen. Het mooiste vind ik de warmte die je uitstraalt en terugvindt in de verhalen. Veel geluk en plezier nog met je mooie "boevengroep".

baas van Floortje - 2014-06-04 23:37:24

Leuke site met prachtige foto's van je honden!Maar wat ik het mooiste vind,  je groot hart, dat je herplaats schnauzers een warm mandje geeft!En ze zijn niet eens wit en dwerg!Je mag dan een top fokker zijn, maar gelukkig ook een warm mens, chapeau!

Heidi Emmrich - zaterdag 31 mei 2014

Hallo, ich bin es noch einmal. Dein PC nimmt wohl ae und  "Ue nicht auf. alles heisst   ss " ue" und "ae, entschuldige bitte.Liebe Gruesse

Heidi Emmrich - zaterdag 31 mei 2014

Hallo, liebe Mieke,Deine, unsere Seite ist ja ganz phantastisch geworden. Ustinov und " Piroschka"- Xena geht es sehr gut. Sie zickt schon ein biÃ?��Ã?¯Ã?¿Ã?½chen beim Fressen und will viel, viel schmusen. Ich freue mich auf die Babys, und dann auf Euch. FÃ?��Ã?�Ã?¼r heute ganz liebe GrÃ?��Ã?�Ã?¼Ã?��Ã?¯Ã?¿Ã?½eDeine Heidi und Letitiabande

Heidi Emmrich - donderdag 13 februari 2014

Hallo Mieke,
vielen, vielen Dank für Deine HP - Eintragung. Ich freue mich sehr darüber. Deine HP sagt viel aus, über Deine wunderschönen Hunde. Nun freue ich mich noch mehr, wenn ein Baby von mir bei Dir einzieht. Ich sage Dir sofort Bescheid, wenn wir "heiraten". Liebe Grüße von Haus zu Haus.

Bert - woensdag 30 oktober 2013

Hoi, mieke

Miranzamar - dinsdag 29 oktober 2013

Mieke, mooie plaatjes van het mooie manneke.
Veel geluk en plezier met Dorus. Groetjens van ons.

Anja Gerz-Groen - dinsdag 8 oktober 2013

Mieke,Wat een mooie schnauzers foto's op deze site. Sinds kort hebben we een peper-zout middenslag teefje, zij heet Harley. Zij vindt andere honden mega-interessant, we zien erg uit naar zondag.

Anne Mieke - vrijdag 4 oktober 2013

Hoi Mieke, heel veel geluk met de nieuwe aanwinst Dorus. Hij ziet er prachtig uit op de foto's. Geniet maar van hem. Groetjes van 4 voetjes !

Mieke - vrijdag 24 mei 2013

Danke Heidi, in Zukunft haben wir sicher wieder Kontact.
Liebe Grüße Mieke.

Heidi Emmrich - donderdag 9 mei 2013

Hallo, lieber Schnauzerfreund,
ich freue mich sehr über Ihre Zeilen. Danke, Ihre Hunde sind sehr schön. Ich konnte mir einn guten Einblick verschaffen.
Ich wünsche Ihnen noch weitere so schöne Zuchterfolge.
Mit lieben züchterischen Grüßen
Heidi Emmrich und meine Bande
Grin

Willem vasn Buuren - zondag 5 mei 2013

Nice website!

WA

Marianne Struyck - 2012-12-24 15:05:59

Hoi Mieke,mooie site,ga zo door meis.Prachtig.groetjens en veel poten van onze snorren.
Ons Miertje dochter van Ymke.

Anne Mieke - vrijdag 9 november 2012

Hoi Mieke,

Wat een mooie website is dit geworden. Het ziet er geweldig uit !
Heel veel succes gewenst met je nieuwe aanwinst Olli !

Groetjes van 4 voetjes !