OVER ONS.

************* 

 

Wij zijn Mieke en Will, getrouwd en ouders van 1 zoon.

Vanaf 1997 hebben wij al schnauzers.  De hobby begon met een peper en zout middenslag, genaamd Asha. Hierna kwam zwarte Lotte als herplaats schnauzer, ook een middenslag. Momenteel wonen hier de middenslagen Dorus (Dropshot Angelo) en Gregor (Domus Letitia Caspar Gregorius) deze laatste komt uit Servie

Op de show zagen wij de witte dwerg en waren op slag verliefd, inmiddels lopen er hier 4 witte dwergen rond, van 4 jaar tot 14 jaar oud. Ook hebben wij een zwart/zilver teefje Lola, geb. 28.5.2016. Ik heb al veel geshowd met mijn schnauzers, met veel plezier en mooie resultaten behaald o.a Nederlands Kampioenen. Ook wandelen wij veel en graag met onze honden in de bossen en langs zee, de schnauzers hebben bij ons een fijn leven. Wonen bij ons in huis en mogen daar overal komen, het zijn onze kindertjes.

Wij hebben een paar maal een wit schnauzer nestje gefokt en ook onze Kampioens reu Sansjo (inmiddels overleden) is meerdere keren vader geworden. Zie alle pagina's.

Ik hoop dat u veel plezier beleefd aan het bekijken van mijn website en laat eens een berichtje achter in het gastenboek, dat wordt zeer gewaardeerd.

Groetjes Mieke en de 7 boeven. 


 


                           Het registratiebewijs van de Raad van Beheer van Kennel Vom Rudel Alosha.