LOLA

                                               Lola

                                                               ***************

                                     Roosje van Niotsi, Teefje, Zwart/zilver.

                                                     Geboren 28 mei 2016.

                      Moeder: Lotje van Niotsi. Vader: Kampioen Goltif Triumph Valter.

                                                                                      

           

  Sinds 10 maart woont Lola bij ons, een zwart/zilver teefje.  Lola zocht een ander huisje. Via de fokster, een goede vriendin van mij hoorde ik dit en omdat onze Nuzi een maand eerder was overleden, dacht zij dat Lola wel bij ons zou mogen wonen. Na overleg thuis was dit ook zo. 

De eigenaresse van Lola was ernstig ziek geworden en zij kon Lola niet meer goed uitlaten en omdat zij een jong hondje is, had ze meer nodig, dan de mevrouw haar kon bieden. Heel triest natuurlijk allemaal.

Lola is meegegaan naar ons huis en onze roedel van al 6 schnauzers en het kleine meisje voelt zich in de roedel heerlijk thuis. Ze is ontzettend levendig en speels, natuurlijk logisch als je op 28 mei 2018, 2 jaar wordt. 

Ze vindt wandelen samen met de andere 6 snorren geweldig. We lopen elke dag zeker 1.5 uur in het bos, langs het meer of over het strand, wat hier allemaal vrij dicht in de buurt is. Lola is gek op ballen, vooral de oranje, die ze van haar vorige huisje heeft meegenomen. Ook sleept ze graag met stokken. 

Kortom Lola, is hier helemaal op haar plaats, ze vindt het heerlijk.

Welkom Lola in ons gezin